Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Advokatdage for gymnasieelever eller for dig som netop er blevet student

Hvis du går i 3.g eller tager et sabbatår, er dette arrangement skræddersyet til dig.

Vi har samlet et hold af gode kollegaer, der vil tage dig med på en spændende rejse med udgangspunkt i deres egne erfaringer og fortælle dig alt om livet som jurastuderende og arbejdet som advokat.

Du får også mulighed for at løse juridiske opgaver og måske prøve kræfter med ”ægte” retssager. Du vil blive udfordret, både på dine analytiske færdigheder og kreative tænkning, men også i samarbejdet med andre.

Vores heldagsarrangement er ikke kun fyldt med læring og faglig udvikling, men det er også en fantastisk mulighed for at møde andre unge på samme bølgelængde. Du kan netværke, udveksle idéer og måske endda finde en fremtidig studieven eller mentor.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig med at tage det næste skridt på din vej mod en karriere inden for jura!

Hvis du har lyst til at høre mere om studie- og universitetstiden, hverdagen på et advokatkontor samt hvad jura kan bruges til, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-medarbejder Lotte Hopballe på 76 11 54 33 eller lh@kirklarsen.dk, som kan fortælle dig mere om arrangementet, samt hvornår det er muligt at ansøge om en plads til arrangementet.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder