Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

”Da jeg som jurastuderende søgte ind til Kirk Larsen & Ascanius, var det ikke kun ønsket om at arbejde for Esbjergs største advokatkontor, der trak i mig. Det var også udsigten til et uformelt arbejdsmiljø og større ansvar som studerende.

Kirk Larsen & Ascanius har på alle måder levet op til disse forventninger. Der er altid åbne døre - anciennitet og titel har ikke den samme betydning, som den har på mange andre advokatkontorer, hvor man som studerende på disse kontorer, som oftest, ikke får meget ansvar, og hvor man måske til tider slet ikke tør banke på ”den travle advokats” dør.

Ved Kirk Larsen & Ascanius er dørene ikke blot altid åbne, advokater og fuldmægtige spørger ofte ind til, hvor meget man har at lave, og om man har brug for mere/mindre. Et godt eksempel på det ansvar jeg som studerende har fået ved Kirk Larsen & Ascanius er, at jeg den seneste måneds tid har siddet med en retssag, som jeg selv har skulle skrive procedureskrift til og selv har skulle varetage i Kolding Byret. Denne mulighed tvivler jeg på, at mange andre advokatkontorer end Kirk Larsen & Ascanius havde kunnet tilbyde en studerende.”