Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Sabrina Iversen, advokat

"Da jeg søgte job, var det vigtigt for mig at komme på en arbejdsplads, hvor jeg ikke blot blev en del af mængden. Jeg valgte derfor at søge hos Kirk Larsen & Ascanius, som er et mellemstort advokatkontor. Virksomheden har et godt ry og er områdets førende advokatkontor.

Jeg har nu været ansat i virksomheden i ca. 2½ år, og jeg er glad for at gå på arbejde hver dag. Organisationen er flad, dørene er åbne hos alle, ingen "faste pladser" i kantinen. Det sociale fællesskab på tværs i organisationen er med til at skabe en god stemning. Uanset om man er stud.jur eller partner, deltager man på lige fod i sociale arrangementer.

Kontoret hører måske ikke til blandt de allerstørste kontorer, men vi kan fint matche disse kontorer på faglighed/specialisering. 

Det er vigtigt for mig, at jeg hele tiden har mulighed for at udvikle mig både fagligt, men også i ”rollen som advokat”. Jeg vokser med den tillid, der vises mig, ved at jeg får stort ansvar i sagerne, hvor jeg deltager aktivt, herunder også på kundemøder etc.

Jeg har fået øjnene op for og har lært, hvor vigtigt det er at kunne kombinere det kommercielle med juraen. Det hjælper jo ikke at forfølge en juridisk tvist, hvis ikke det skaber værdi for kunden, og at der er økonomi heri."