Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Alexander Enevoldsen, advokat

"Jeg søgte job hos Kirk Larsen & Ascanius som følge af advokatfirmaets gode renommé og omdømme. Derudover er Kirk Larsen & Ascanius et moderne allround advokatfirma med ekspertise inden for størstedelen af juridiske discipliner. Dette giver én mulighed for at prøve kræfter med forskellige retsområder samt at sparre med kollegaer inden for deres respektive ekspertområder. Dette var også med til at overbevise mig om, at min fremtid skulle være hos Kirk Larsen & Ascanius.

I det midt-/vestjyske landskab adskiller kontoret sig ved at have specialiseret rådgivning inden for størstedelen af juridiske discipliner. Endvidere blev jeg fascineret af sagshåndteringen og sagsbehandlingen, hvor jura blot er én af mange relevante aspekter, der skal inddrages, hvis kunden skal opnå det bedste resultat. Det handler i lige så høj grad om at have fokus på kunden, kundens ønsker og hvilket resultat, der vil skabe værdi for kunden. 

Det er vigtigt for mig, at min arbejdsgiver giver mig ansvar samt at de investerer i min udvikling. Dette føler jeg, at Kirk Larsen & Ascanius gør i form af, at jeg har ansvaret for mine egne klienter, ligesom der tillige afsættes midler til videreuddannelse og deltagelse i netværker. Derudover fastsættes der på årlig basis omsætnings- og udviklingsmål, hvilket skaber motivation i en travl hverdag.

Jeg er positivt overrasket over fællesskabet på tværs af advokatfirmaets afdelinger, ligesom at døren altid er åben hos mine kollegaer for juridisk sparring. Derudover er jeg utrolig glad for det ansvar, som jeg har fået i et så tidligt stadie af min karriere, herunder at få ansvaret for sagsbehandling for større klienter."