Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Channie Borup Enemark Nørgreen, advokatfuldmægtig

"Ved Kirk Larsen & Ascanius mødes man af en arbejdsplads, hvor firmaets såvel som den personlige udvikling er i højsædet og hvor der altid er et blik på fremtiden. Her er en forretningsorienteret tilgang og et fokus på værdiskabelse. I mit arbejde som advokatfuldmægtig bliver jeg givet et stort ansvar for egne opgaver samtidig med, at der er god mulighed for sparring og dialog omkring opgaver og sager med min principal samt øvrige og erfarne kollegaer.

Hos Kirk Larsen & Ascanius er der en praktisk tilgang til advokatarbejdet, hvor juraen nok er grundstenen for sagsbehandlingen, men på ingen måder det eneste element. Derimod er opfattelsen, at en kommerciel forståelse er mindst lige så vigtigt for, at vi kan skabe værdi for kunden. Velvidende at det kommercielle og forretningsforståelse ikke er et element, der berøres specielt meget på jurastudiet, gives advokatfuldmægtige hos Kirk Larsen & Ascanius en god mulighed for at tilegne sig dette. 

Min dagligdag på kontoret byder på spændende og faglige udfordringer i et positivt arbejdsmiljø med højt til loftet. Her prioriteres det sociale i høj grad, hvorfor jeg lige fra start af har følt at være en del af stærkt fællesskab med et unikt sammenhold."