Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Charlotte Wenzelsen, adv.fm.

"Jeg stiftede kendskab med Kirk Larsen & Ascanius i forbindelse med, at jeg deltog i en informationsaften. Inden denne aften var jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skulle læse jura eller ej, men jeg blev hurtigt herefter klar over, at jeg ville arbejde med juraen og startede derfor kort tid efter på jurastudiet. 

I efteråret fik jeg muligheden for at besøge kontoret i et par dage, for at få et indblik i hverdagen på et mellemstort advokatkontor. Allerede her var det tydeligt, at tonen på kontoret er uformel, og at der er en åben-dør-politik, som er helt unik. 

Som stud.jur. hos Kirk Larsen & Ascanius får jeg mulighed for at bruge mine færdigheder fra studiet i praksis samtidig med, at jeg tilegner mig nye færdigheder. Som stud.jur. har jeg fået relevante og varierende juridiske opgaver, hvilket giver et godt grundlag for faglig udvikling. Udover den faglige udvikling, er den personlige udvikling ligeledes vigtig for mig. Dette imødeses ved, at jeg får ansvar for mine opgaver, og mulighed for sparring med mine kollegaer."