Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Søren Højvang Andersen, adv.fm.

"For mig er det essentielt at arbejde et sted, hvor fagligheden er af højeste kvalitet, for det at praktisere jura, er for mig, lidt ligesom at dyrke sport. – Det er sjovere at spille i den bedste række. I min ansættelse ved Kirk Larsen & Ascanius bliver jeg dagligt udfordret og stillet overfor alsidige opgaver, der stiller forskellige krav til mine kompetencer.

Mine arbejdsopgaver kræver, at jeg anvender den viden, jeg har tilegnet mig på jurastudiet og giver mig rig mulighed for at udvikle mine juridiske evner. Jeg får løbende feedback fra advokater og partnere, der giver mig mulighed for at få mest muligt ud af udførelsen af opgaverne. At blive en integreret del af en specialiseret afdeling gør, at jeg har indflydelse og ansvar og danner grobunden for at kunne klare større og mere komplicerede udfordringer i fremtiden.

En anden ting, der er vigtig for mig, er at være i et åbent og uformelt arbejdsmiljø. Jeg værdsætter, at jeg ved Kirk Larsen & Ascanius kan sparre med hvem som helst om en problemstilling, uanset om det er en advokatfuldmægtig eller en partner. Arbejdsgangen er socialt indbydende, og tonen er præget af gensidig respekt. Jeg sætter pris på at være på en arbejdsplads, der har rammerne og ressourcerne til at skabe de bedste resultater."