Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Heidi Birkelev
Heidi Birkelev

Heidi er teamleder for Kirk Larsen & Ascanius' Inkassoafdeling.

Heidi har været ansat hos Kirk Larsen & Ascanius siden 1991 og har hovedsageligt været beskæftiget med inkasso.

Arbejdsområde

Heidi arbejder med alle områder indenfor inkasso, både den generelle inddrivelse og planlægning af forudgående debitorstyring, almindelige pengekravsinkasso, husleje-/bankinkasso samt realkredit- og kommuneinkasso m.v. 

Heidis mangeårige erfaring har ført hende gennem alle aspekter ved inkassosagsbehandling samt den hermed forbundne lovgivning. 

Udover den daglige sagsbehandling varetager Heidi også indledende kundemøder og fogedretsmøder. Den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere udøves i samarbejde med den ansvarlige advokat og partner Corna Levin Munch.

Kundefokus og tilgængelighed

Heidi har et stærkt kundefokus og et ønske om at skabe de bedste muligheder for vore kunder.

Heidi holder foredrag og små seminarer omkring inkasso og underviser jævnligt vores kunder i ”korrekt debitorstyring før inkasso”. Et tilbud som alle nye kunder får.

InkassoLink

Heidi har også haft stor andel i udviklingen af vores onlineløsning InkassoLink, som skaber gennemsigtighed for kunderne i sagsbehandlingen. Samtidig har kunden med onlineløsningen 24/7 mulighed for at følge udviklingen i egne sager til inkasso. 

Heidi yder en seriøs og effektiv sagsbehandling af høj faglighed og sætter en ære i, at give kunden den bedste oplevelse. 

Inkassoarbejdet er og bliver Heidis ”hjertebarn”.

Skriv til Heidi Birkelev