Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Amalie Rona
Amalie Rona

Amalie er advokatfuldmægtig og rådgiver hovedsageligt indenfor fast ejendom og erhvervsretlige forhold.

Arbejdsområder

Amalie er advokatfuldmægtig i Kirk Larsen & Ascanius’ afdeling for fast ejendom, hvor hun primært arbejder fra vores kontor i København.

Til dagligt beskæftiger Amalie sig hovedsageligt med rådgivning indenfor fast ejendom, herunder leje- og planretlige forhold, samt generel erhvervsret.

Amalie rådgiver i den forbindelse bl.a. om køb af fast ejendom, ligesom hun bistår firmaets klienter med ejendoms- og selskabstransaktioner.

Uddannelsesmæssig baggrund

Amalie er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet i 2021.

Tidligere ansættelser

Stud.jur., Kirk Larsen & Ascanius, august 2019 - januar 2021

Stud.jur., KAB, oktober 2016 - juli 2019

15. sep. 2022

Indenrigs- og Boligministeriet har sendt et udkast til lovforslag, som skal udmønte den politiske aftale i høring. Lovforslaget indebærer grundlæggende ændringer i de nugældende regler for lejeregulering – herunder også for allerede indgåede lejeaftaler. Læs mere om lovforslaget og vores bemærkninger hertil.

Læs mere
2. sep. 2022

Der har længe været fokus på de konsekvenser, der opstår i kølvandet på de manglende ejendomsvurderinger, der for nuværende forventes at foreligge i 2024-2025. Ejendomsvurderingerne har blandt andet betydning for beregningen af den nye dækningsafgift, der forventes opkrævet med tilbagevirkende kraft fra den 1. januar 2022.

Læs mere
18. aug. 2022

En ny typeformular til lejekontrakter har været længe ventet efter ikrafttrædelsen af den nye lejelov, og nu er et udkast endelig sendt i høring den 28. juni 2022. Set i forhold til den gældende typeformular A9, er der som udgangspunkt kun mindre justeringer, men der er et par steder, hvor udlejer skal være ekstra opmærksom.

Læs mere
14. jun. 2021

Den 8. juni 2021 udløb høringsfristen for de foreslåede ændringer til leje- og boligreguleringsloven, der skal give fremlejetagere en bedre beskyttelse. Dette imens udlejere skal skærpe deres overvågenhed.

Læs mere
Skriv til Amalie Rona