Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Charlotte Degnbol Wenzelsen
Charlotte Degnbol Wenzelsen

Charlotte Degnbol Wenzelsen er advokatfuldmægtig i vores selskabsretsafdeling, hvor hun beskæftiger sig med skatteret, selskabsret og privatretlige forhold og samspillet mellem disse fagområder. Hun beskæftiger sig blandt andet med omstruktureringer, generations-skifte og privatretlige forhold forbundet hermed.

I sin rådgivning fokuserer hun på at levere aktuel viden om nyeste retsudvikling samt at skabe værdi for kunden gennem en helhedsorienteret rådgivning.

Arbejdsområder

Charlotte arbejder primært fra vores kontor i Esbjerg, hvor hun beskæftiger sig med generel erhvervsret, generationsskifter samt familie- og arveret.

Uddannelsesmæssig baggrund

Charlotte er uddannet cand.jur. ved Aalborg Universitet i 2022.

Tidligere ansættelser

Stud.jur, Kirk Larsen & Ascanius, 2019-2022

 

6. jul. 2022

Er du ejerleder og går med tanker om ejer- eller generationsskifte i virksomheden, kan du lige nu gennem Erhvervshusenes smvPRO-projekt få tilskud til rådgivning. Vi er prækvalificerede til at yde rådgivning inden for tilskudsordningen i samarbejde med en lang række af landets erhvervshuse.

Læs mere
23. jun. 2022

Går du med overvejelse om at overdrage fast ejendom til familiemedlemmer og benytte 15 %-reglen, bør du være opmærksom på, at SKAT gentagne gange har udfordret reglen, og at den derfor ikke bør anvendes uden forudgående rådgivning.

Læs mere
Skriv til Charlotte Degnbol Wenzelsen