Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Sabrina Iversen
Sabrina Iversen

Sabrina rådgiver om erhvervsretlige forhold. Sabrina er specialiseret inden for kontraktret, transport- og shipping samt selskabsret.

I sin rådgivning har hun ikke alene fokus på de juridiske forhold men formår også at sætte disse i sammenhæng med sagens kommercielle aspekter.

 

Arbejdsområder

Rådgivningen foregår både på dansk og engelsk, og hendes engelskkundskaber er løbende forbedret ved blandt andet udenlandsophold på London School of Economics, Lloyd’s Maritime Academy og dedikeret engelskkursus på kontoret.

Sabrina er specialiseret i kontrakter inden for offshore-branchen, særligt med fokus på ansvaret i kontrakterne, og har skrevet speciale om offshore-kontrakternes såkaldte ”knock-for-knock” klausul.

Hun rådgiver om kommercielle kontrakter; ikke alene inden for offshore-branchen men også inden for andre brancher. Hun har i sin rådgivning fokus på kundens ansvar og risici for derved at skabe værdi for kunden.

Sabrina beskæftiger sig yderligere med transport og shipping og bistår blandt andet i forbindelse med skade- og ansvarssager ved beskadigelse bortkomst og forsinkelse af gods under transport samt udarbejdelse af kontrakter.

Endvidere rådgiver Sabrina om selskabsretlige forhold omhandlende alt fra etablering af selskaber, ejeraftaler og konflikter mellem kapitalejerne til udarbejdelse af salgs- og leveringsbetingelser m.v.

Sabrina har fungeret som in-house jurist og har derigennem opnået en stor forretningsmæssig forståelse, hvilket har styrket hendes evne til at yde juridisk rådgivning i et kommercielt perspektiv og at samarbejde på tværs af faggrupper.

Uddannelsesmæssig baggrund

Sabrina er cand.jur fra Aarhus Universitet i februar 2016.

Hun har i forbindelse med sit studie på Aarhus Universitet studeret European Company Law ved London School of Economics and Political Science (LSE).

Sabrina har efterfølgende videreuddannet sig inden for transport og shipping, blandt andet indenfor befragtning ved Lloyd’s Maritime Academy.

Tidligere ansættelser

Advokatfuldmægtig, Kirk Larsen & Ascanius, 2016 - 2019
Stud.jur., Kirk Larsen & Ascanius, 2014 -2016

Sabrina har desuden under sit studie på Aarhus Universitet undervist som studenterinstruktør i Grundlæggende Formueret ved Juridisk Institut Aarhus Universitet.

10. okt. 2020

Med 2017-revisionen af de nordiske standardbetingelser NL er betingelserne gjort mere praktisk brugbare og opdateret til at afspejle den udvikling, der har været siden de tidligere NL-betingelser blev udarbejdet.

Læs mere
8. apr. 2020

Behovet for personlige værnemidler i Europa er steget markant, efter at coronaepidemien har gjort sit indtog i Europa. Yderligere er der tale om varer, der har væsentlig betydning i arbejdet med bekæmpelsen af coronavirussen.

Læs mere
3. okt. 2019

Siden 1980 har der hvert årti været en revision af Incoterms® reglerne, og år 2020 er ingen undtagelse.

Læs mere
Skriv til Sabrina Iversen