Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Thomas Åkerstrøm Trapp-Nielsen
Thomas Åkerstrøm Trapp-Nielsen

Med sin proaktive og løsningsorienterede tilgang til arbejdet som advokat har Thomas altid et stærkt fokus på at opnå den bedste løsning for sine klienter og forretningspartnere gennem sin juridiske rådgivning.

Arbejdsområder

Thomas Åkerstrøm Trapp-Nielsen er specialist indenfor shipping , sø- og transportret og rådgiver branchens aktører om bl.a. indgåelse af certepartier, skibsbygnings- og reparationskontrakter, køb og salg af skibe, skibsfinansiering, transport af gods samt transport- og logistikaftaler. Med sin baggrund i den danske shippingindustri og via sit arbejde som advokat har Thomas opnået stor indsigt i de kommercielle forhold indenfor branchen, som han tager udgangspunkt i, når han rådgiver og agerer sparringspartner for rederier, skibsværfter, speditører, transportkøbere, P&I-klubber og forsikringsselskaber om løsning af sager på den mest proaktive og omkostningseffektive måde for klienten. 

Thomas har et internationalt fokus i sit arbejde og rådgiver om international handel og indenfor offshore og onshore industrien, herunder vindteknologi. Thomas’ ekspertise omfatter bl.a. forhandling og indgåelse af salgs- og leverandørkontrakter, service- og vedligeholdelsesaftaler samt udarbejdelse af standardvilkår og NDA’er.

Desuden arbejder Thomas med alle former for forsikring- og erstatningsret samt med løsning af tvister, og han repræsenterer jævnligt sine klienter i rets- og voldgiftssager i Danmark og udlandet. Thomas har ligeledes erfaring med internationalprivatretlige forhold herunder med spørgsmål om fuldbyrdelse af udenlandske retsafgørelser og voldgiftskendelser i Danmark. 

Uddannelsesmæssig baggrund

Cand.jur. ved Københavns Universitet i 2014

BA Jur. ved Aarhus Universitet i 2012

Den Udvidede Shippinguddannelse ved Esbjerg Business Academy i 2009

 

Tidligere ansættelser

Kirk Larsen & Ascanius, juni 2021 –

KK Wind Solutions, september 2020 – maj 2021

Kromann Reumert, januar 2015 – august 2020

Skuld, december 2012 – december 2014

 

Medlemskaber

AIJA

CMI Danmark – Den danske Søretsforening

Young CMI Denmark (medlem af bestyrelsen siden 2017)

Syddansk Logistik Forum

2. mar. 2022

Onsdag den 23. februar 2022 invaderede russiske militærtropper Ukraine, og som en direkte reaktion herpå har bl.a. EU’s statsledere vedtaget omfattende sanktioner mod Rusland. Hos Kirk Larsen & Ascanius har vi rådgivet flere kunder i spørgsmålet om, hvordan de bedst forholder sig i den nuværende situation.

Læs mere
Skriv til Thomas Åkerstrøm Trapp-Nielsen