Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
4. jul. 2024

Advokat  Julius Præstgaard Sørensen skal være lektor hos Aarhus Universitet

Advokat Julius Præstgaard Sørensen har takket ja til jobbet som ekstern lektor ved Aarhus Universitet, hvor han skal undervise kandidatstuderende i IT-kontraktsret på jurauddannelsens efterårssemester. Som ekstern lektor vil Julius undervise 3 lektioner om ugen, sideløbende med sit arbejde hos Kirk Larsen & Ascanius. Undervisningen starter den 26. august og fortsætter i 13 uger.

Selv er Julius uddannet cand.jur. ved Aarhus Universitet i 2011, og han ser nu frem til at vende tilbage.

"Det er stort at få lov til at blive budt velkommen tilbage som underviser, til det sted, hvor man selv er udklækket" siger Julius Præstgaard Sørensen.

"Jeg glæder mig meget til, at få lov til, at give noget tilbage ved at bidrage til videregivelsen af både den teoretiske viden og den praktiske vinkel på et komplekst retsområde."

Julius er begejstret over at kunne engagere sig i undervisningen, ikke blot fordi han nyder at undervise, men også fordi det holder ham skarp. ”Man ved aldrig hvilke vinkler og spørgsmål, der kommer i spil fra dem, man underviser” tilføjer han. Julius har desuden en ambition om at give undervisningen et praktisk fokus, da han selv oplevede, at der var mindre vægt på det praktiske aspekt, da han studerede.

Til dagligt er Julius advokat i vores Corporate afdeling, hvor han er tilknyttet vores kontor i Herning. Julius har specialiseret sig inden for udbudsret og IT-kontraktsret, og har flere års erfaring med offentlige anskaffelser inden for bl.a. IT samt bygge- og anlægsopgaver og øvrige komplekse anskaffelser af varer og tjenesteydelser.

Vi ønsker Julius et stort tillykke med jobbet som ekstern lektor ved Aarhus Universitet, og ser frem til at følge ham i de nye udfordringer, han vil tage fat på!Foto af Aarhus universitet: Lars Kruse
Foto af Julius Præstgaard Sørensen: Steen Brogaard