Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
17. jan. 2020

Erhvervspris - lokal hæder

Hos Kirk Larsen & Ascanius kom vi i top 3, da Esbjerg Business Erhvervspris 2019 blev uddelt. Vores virksomhed blev bl.a. fremhævet for en stærk forankring i nærmiljøet og vores indsats med rekruttering af lokale talenter. Det vækker glæde blandt vores knap 100 kollegaer.

Kirk Larsen & Ascanius blev etableret i Esbjerg i 1973 og er kendt af mange i byen og efterhånden også langt uden for byen. Vi har siden åbnet kontorer i Skjern, Herning og København og er i dag det største advokatselskab uden for Aarhus og København. Imidlertid glemmer vi aldrig vores rødder og hjemby. Det er blevet bemærket i Business Esbjerg, hvor vi var i finalen til Esbjerg Business Erhvervspris 2019.

I nomineringen af Kirk Larsen & Ascanius blev vores virksomhed bl.a. fremhævet for en stærk forankring i nærmiljøet. Desuden for vores fokus på at rekruttere lokale og regionale talenter via et særligt rekrutteringsprogram.

Virksomhedens samfundsansvar lå også til grund for finalepladsen. Her blev fremhævet vores støtte til godgørende arrangementer som Knæk Cancer og Team Rynkeby samt Ønskejuletræet. Desuden for Peter Kirk Larsens engagement i Education Esbjerg og for støtten til de lokale foreninger.

Tak for nomineringen og de flotte ord, der fulgte med på vejen.

Læs mere om baggrunden her.