Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
8. mar. 2022

Hædret med lokal erhvervspris

Hos Kirk Larsen & Ascanius er vi blevet hædret med Esbjerg Business Erhvervspris 2021.
En anerkendelse, som alle på vores hold er stolte over.

Direktør i Business Esbjerg, Susanne Nordenbæk, lagde i sin tale vægt på, at vi hos Kirk Larsen & Ascanius lykkes med at vokse og samtidig holder fast i stærke værdier og en god og sund arbejdskultur. En arbejdsplads, hvor der trods travlhed er øje for den enkelte medarbejder, trivsel og vigtigheden af sammenhold.

En årelang indsats for at rekruttere og pleje lokale og regionale talenter blev også fremhævet, herunder virksomhedens rekrutteringsprogram, som rækker fra ungdomsuddannelserne og hele vejen frem til universiteterne.

Susanne Nordenbæk sagde i motivationen for at tildele prisen til Kirk Larsen & Ascanius: Årets erhvervsnavn har haft stor succes, optimeret indtjeningsevnen og revideret forretningsmodellen takket være en klar vækststrategi med blandt andet øget fokus på rådgivning inden for de forskellige speciale- og nicheområder samt branchevendt rådgivning, ligesom digitalisering, automatisering og kunstig intelligens har været med til at forbedre konkurrencekraften.

Peter Kirk Larsen, managing partner i Kirk Larsen & Ascanius, takkede for prisen ved bl.a. at sige: Jeg har naturligt reflekteret over, hvorfor vores hold har vundet flere kampe, end vi har tabt og er et godt sted. Det handler med sikkerhed om vores dna, vores kultur. Og der er ingenting, der kommer af ingenting, bortset fra lommeuld.

Kirk Larsen & Ascanius blev etableret i Esbjerg i 1973 og er kendt af mange i Esbjerg og efterhånden også langt uden for byen. Gennem årene er der åbnet kontorer i Skjern, Herning og København, og virksomheden er i dag det største advokatselskab uden for Aarhus og København med 100 medarbejdere.

Peter Kirk Larsen ønskede også tillykke til SubC Partner A/S og Nembyg A/S, som var med i slutspurten om prisen som nominerede.

Tak for anerkendelsen og de flotte ord, der fulgte med på vejen.