Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
26. feb. 2020

Kirk Larsen & Ascanius får ny direktør med finansiel baggrund

Erwin Kronborg Tøt tiltræder den 1. maj som direktør for Kirk Larsen & Ascanius. På posten afløser han Peter Kirk Larsen, som fortsætter sit virke i virksomheden som arbejdende bestyrelsesformand og med yderligere fokus på advokatopgaver.

Den 1. maj tiltræder Erwin Kronborg Tøt jobbet som direktør for advokatvirksomheden Kirk Larsen & Ascanius. Virksomheden har knap 100 medarbejdere på hovedkontoret i Esbjerg og de øvrige kontorer i København, Herning og Skjern.  

”Siden 2007 har jeg haft to job. Ét som direktør for Kirk Larsen & Ascanius og ét som advokat, hvortil kommer en lang række bestyrelsesposter. Det er og har været givende samt interessant at stå i spidsen for en virksomhed i vækst, men til tider en udfordring i familien. Der er desværre kun 24 timer i døgnet. Fremad ser jeg frem til i højere grad at kunne prioritere mine arbejdsopgaver i virksomheden med fokus på advokatopgaver og posten som arbejdende bestyrelsesformand. Jeg vil fortsat være en ”driver” i kompagniet, og hvor jeg end slår mine folder. Det er en del af mit DNA,” fortæller Peter Kirk Larsen.

En direktør fra ’øverste hylde’

Han glæder sig over, at det er lykkedes at rekruttere Erwin Kronborg Tøt, som opfylder kravene til en dygtig og forretningsorienteret direktør fra erhvervslivets ’øverste hylde’. En direktør med stærke ledelseskompetencer.

”Alle de for mig rigtige kompetencer er på plads, og så kender han vores virksomhed gennem mange års samarbejde. Det er en stor fordel, når vi internt skal opbygge et tæt og godt samarbejde i hverdagen,” siger Peter Kirk Larsen.

Det var Peter Kirk Larsens far, Sten Kirk Larsen, der tilbage i 1973 grundlagde advokatvirksomheden i Esbjerg, som i de seneste 10 år har fordoblet antallet af medarbejdere.   

Oveni de formelle kompetencer har Erwin Kronborg Tøt et vestjysk DNA. Han er født og opvokset i Esbjerg og bor i Hjerting efter en årrække med arbejdsplads i København.

Finansiel baggrund

Erwin Kronborg Tøt har 35 års erfaring fra den finansielle sektor. De seneste 10 år har han været i Danske Bank, hvor han bl.a. har beklædt poster som kreditdirektør i Danmark, regionsdirektør, Head of National Units og Head of Risk. Før den tid har han bl.a. arbejdet i Nykredit og KPMG Advisory (Corporate Finance). Uddannelsesmæssigt har han en baggrund fra Syddansk Universitet med HD-R og HD-O, Finance & Corporate Strategy samt et lederudviklingsforløb fra Harvard Business School.

Erwin Kronborg Tøt siger om det nye job: ”Jeg glæder mig meget til det nye job, som bare var alt for spændende til, at jeg kunne sige nej tak. Jeg vil gå til opgaven med passion og entusiasme, men også med en god portion ydmyghed. Jeg har et klart billede af, at det er en stærk og respekteret virksomhed, jeg kommer til.”

Han understreger, at udviklingen i de kommende år vil ske i tæt samarbejde med medarbejderne og med respekt for virksomhedens DNA og værdier. Hans ambition er at sætte ekstra fokus på ledelse og udvikling og samtidig sikre, at Peter Kirk Larsen får bedre tid til arbejdet i bestyrelsen og sine advokatopgaver.

”Jeg har kendt Erwin gennem mange år og ved, hvad han står for. Jeg har tillid til, at han med øget fokus på ledelse og forretningsudvikling vil bidrage til fortsat vækst i Kirk Larsen & Ascanius,” siger Peter Kirk Larsen.