Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
11. dec. 2019

Nyt job og ny fastprismodel for konkurser

Advokat Carsten Ceutz, starter som partner hos advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius 1. januar. Han vil i samarbejde med Corna Levin Munch stå i spidsen for en udbygning af advokatfirmaets insolvensafdeling i København. Han skal også være med til af indføre Kirk Larsen & Ascanius’ fastprismodel ved konkurser. Og så er han aktuel med en bogudgivelse om finansiel leasing.

Advokat Carsten Ceutz har den 1. januar første arbejdsdag i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, hvor han tiltræder som partner. Den erfarne advokat - med speciale i insolvens-, ejendomsret og leasing - bliver en del af advokatfirmaets 13 personers store specialafdeling inden for insolvensret og skal bidrage til at indfri en vækststrategi inden for insolvensområdet.

Partner og advokat Corna Levin Munch har siden 2012 stået i spidsen for at opbygge specialet insolvensret hos Kirk Larsen & Ascanius, og nu skal insolvensafdelingen udbygges i København, hvor Carsten Ceutz sammen med Corna Levin Munch vil stå i spidsen for udviklingen

Advokatfirmaet med ca. 100 medarbejdere har hovedsæde i Esbjerg og kontorer i København, Herning og Skjern.

Insolvensretten i fokus
Carsten Ceutz, 58, er formand for Foreningen af Danske Insolvensadvokater. Han har mange års erfaring inden for sit speciale og har bl.a. været advokat og partner i 18 år hos Bech Bruun, hvor han i flere år stod i spidsen for deres insolvensafdeling.

”Carsten Ceutz er en kapacitet inden for insolvensret, og han kan bidrage til at gøre Kirk Larsen & Ascanius lige så anerkendt og kendt for dette speciale på Sjælland som tilfældet er i Jylland. Der er basis for at opbygge en større insolvensafdeling i København, og her kommer Carsten Ceutz’s store viden og netværk os til gode,” siger advokat og partner, Corna Levin Munch, Kirk Larsen & Ascanius.

Fra taxameter til fastprismodel
Kirk Larsen & Ascanius ønsker at gå forrest på markedet med at indføre en fastprismodel i forbindelse med konkurser som alternativ til den gængse taxameterbetaling. Her kommer Carsten Ceutz til at spille en central rolle i udrulningen.

”Kirk Larsen & Ascanius er kendt for at skabe værdi for kunderne og at have gennemsigtighed i ydelserne. Det er en kunde- og værdiorienteret tilgang, som tiltaler mig meget. Aktuelt efterspørger den finansielle sektor og erhvervslivet fastprismodeller i forbindelse med konkurser. Præcis det, som Kirk Larsen & Ascanius vil indføre, så det er et vigtigt skridt for at imødekomme markedets behov,” siger Carsten Ceutz, som også har stor erfaring med at effektivisere og digitalisere arbejdsgange.

Aktuel med fagbog om leasing
Den 17. december fejrer Carsten Ceutz sammen med Poul Gade på Karnov Talks udgivelsen af en fagbog inden for et af Carsten Ceutz’s ekspertområder, finansielle leasingaftaler. Bogen tager afsæt i, at der hvert år indgås leasingaftaler for ca. 50 mia. kr., svarende til ca. 12,5 % af erhvervslivets bruttoinvesteringer. Da der ikke findes en særlig lov på området, er der behov for den rådgivning og vejledning, som fagbogen giver.

Personen Carsten Ceutz
Carsten Ceutz er kendt som en advokat, der brænder for sine specialer, og som utrætteligt bidrager til innovation og udvikling gennem bl.a. litteraturudgivelse, undervisning og nye processer.

Når fritiden tillader det, sætter han stor pris på at være aktiv frem for at tage liggestolen. Det kan være på cyklen eller på trekking- og adventureture til alverdens lande sammen med hustruen Hanne. Sammen med hende dyrker han også standarddans. Parret bor ved Sorgenfri og har to voksne sønner.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Corna Levin Munch, advokat og partner, Kirk Larsen & Ascanius, mail: clm@kirklarsen.dk, tlf.: 27 87 30 11.

Carsten Ceutz, partner i Kirk Larsen & Ascanius fra 1. januar 2020, mail: cc@kirklarsen.dk, tlf.: 25 39 33 66