Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Om os 

Vi er kommercielle specialister

I kombination med juraen har vores solide forretningsforståelse været afsættet for vores rådgivning, siden vi blev etableret i 1973 af Sten Kirk Larsen. 

Vi er ca. 100 medarbejdere og har kontorer i Esbjerg, København, Herning og Skjern og er udelukkende vokset igennem organisk vækst. Vores hovedkontor ligger i Esbjerg. I 2022 har vi desuden åbnet et kontor i Grønland med placering i Nuuk.

Derudover ønsker vi at udbygge med yderligere nicheforretninger. Så vækst er et nøgleord hos os.

Vi giver klare svar og skærer det overflødige væk

Vi har dybdegående viden og mangeårig erfaring inden for en lang række specialer. Og vi arbejder hver dag for at skabe værdi for vores kunder ved at give klare svar og fokusere på det vigtigste i hver enkelt sag. Vi deltager i forhandlinger på vegne af vores kunder og forstår, at juraen ofte blot er ét blandt mange relevante aspekter, der skal inddrages, hvis du som kunde skal opnå det bedste resultat.

Som kunde vil du altid få en fast kontaktperson, der vil sikre en hurtig og effektiv styring af din sag fra start til slut. Dine mails og telefoniske henvendelser besvares inden for 24 timer, og hvis vi finder det rimeligt og forsvarligt, kan vi også give dig rådgivning inden for samme frist.