Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Inkasso - InkassoLink

 

Login InkassoLink 

Som virksomhed vil det før eller siden ske, at en kunde ikke betaler til tiden - eller betalingen aldrig finder sted. Arbejdet med at inddrive tilgodehavender hos dårlige betalere er tidskrævende, og hvis kunden slet ikke betaler, afspejles det direkte på bundlinjen. 

Vi har mere end 30 års erfaring med at inddrive tilgodehavender. Derfor kan vi med vores landsdækkende inkassoafdeling også levere en hurtig og effektiv sagsbehandling. 

Kirk Larsen & Ascanius er af den opfattelse, at inddrivelsen af tilgodehavender ikke bør medføre yderligere omkostninger for de berørte virksomheder. 

Derfor tilbyder vi også en no cure no pay honorarmodel, hvor vores kunder altid får mindst 100 % af deres hovedstol, hvis debitor betaler det fulde krav. Omvendt vil vi ikke modtage noget honorar, hvis vi ikke lykkedes med at inddrive vores kunders tilgodehavender. 

Det er muligt for os at tilbyde vores kunder denne løsning, da vi har et nøje tilrettelagt og effektiviseret sagsforløb, som administreres af en række dygtige medarbejdere. 

Kirk Larsen & Ascanius er endvidere RKI Inkassopartner, hvorfor dårlige betalere altid indberettes i RKI. 

Hos Kirk Larsen & Ascanius tilbyder vi også vores kunder en moderne webbaseret inkassoløsning, InkassoLink. 

InkassoLink er udviklet af Kirk Larsen & Ascanius med det formål at gøre inkassoproceduren så fleksibel som overhovedet mulig. Det er derfor også muligt at tilpasse systemet til de særlige behov, der kan opstå hos vores kunder.

 Gennem InkassoLink kan vores kunder nemt:

  • Oprette inkassosager på alle tider af døgnet
  • Følge verserende inkassosager
  • Se oplysninger om, hvad næste skridt er
  • Se hvem der er sagsbehandler på sagerne samt disses kontaktoplysninger

Hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, og hvor nemt det er at komme i gang, er I velkomne til at kontakte os via mail på inkasso@kirklarsen.dk eller telefon på 76 11 54 10.