Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Inkasso - InkassoLink

 

Login InkassoLink 

Som virksomhed vil det før eller siden ske, at en kunde ikke betaler til tiden - eller betalingen aldrig finder sted. Arbejdet med at inddrive tilgodehavender hos dårlige betalere er tidskrævende, og hvis kunden slet ikke betaler, afspejles det direkte på bundlinjen.

Vi har mere end 30 års erfaring med at inddrive tilgodehavender. Derfor kan vi også levere en hurtig og effektiv sagsbehandling. Vores inkassoafdeling er landsdækkende.

Vi hjælper en bred skare af kunder med det fælles mål at opnå det bedste resultat for dem. Vores kunder omfatter både små og store erhvervsvirksomheder, banker og realkreditinstitutter samt offentlige myndigheder.

Kirk Larsen & Ascanius arbejder altid for at skabe den størst mulige værdi for kunden. Vores inddrivelse er konsekvent, men samtidig under hensyntagen til gældende lovgivning.

Kirk Larsen & Ascanius er endvidere RKI Inkassopartner, hvorfor dårlige betalere altid indberettes i RKI.

Hos Kirk Larsen & Ascanius tilbyder vi en moderne webbaseret inkassoløsning, InkassoLink.

InkassoLink er udviklet af Kirk Larsen & Ascanius med det formål at gøre inkassoproceduren så fleksibel som overhovedet mulig. Det er derfor også muligt at tilpasse systemet til de særlige behov, der kan opstå hos vores kunder.

Gennem  InkassoLink kan vores kunder nemt:
 

  • Oprette inkassosager på alle tider af døgnet
  • Følge jeres verserende inkassosager
  • oplysninger om, hvad næste skridt er
  • Se hvem der er sagsbehandler på sagerne samt disses kontaktoplysninger

Hvis I ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, og hvor nemt det er at komme i gang, er I velkomne til at kontakte os via mail på inkasso@kirklarsen.dk eller telefon på 76 11 54 10.