Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Kirk Larsen & Ascanius Greenland

Med kontoret i Nuuk er Kirk Larsen & Ascanius fysisk tilstede i Grønland under navnet Kirk Larsen & Ascanius Greenland.

Kontoret yder rådgivning til, offentlige  kommuner, virksomheder og organisationer i Grønland. Hver dag bestræber vi os på at skabe værdi for vores klienter ved at levere klare svar og fokusere på de mest væsentlige aspekter af hver sag. Vi deltager aktivt i forhandlinger på vegne af vores klienter og forstår, at loven ofte kun er en af mange relevante faktorer, der skal overvejes for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

Teamet

Vi er specialister i grønlandske forhold. Med vores lokale forankring og centrale placering i Nuuk, kan vi tilbyde rådgivning skræddersyet til de grønlandske forhold.

Vores dedikerede team besidder den nødvendige ekspertise og erfaring til at håndtere de komplekse juridiske udfordringer, som virksomheder og organisationer står overfor i Grønland. Vi er dedikerede til at navigere gennem de reguleringsrammer, der gælder, og tilbyder målrettede løsninger.

I vores bestræbelser på at sikre det bedste resultat for vores klienter, samarbejder vi aktivt med vores dygtige kolleger hos Kirk Larsen & Ascanius i Danmark. Dette samarbejde giver os adgang til ekstra ressourcer og specialviden, hvilket styrker vores evne til at håndtere komplekse sager på en effektiv måde.

Uanset om det drejer sig om ejendom, byggeri, skibsfart, transport, erhvervsfiskeri, offentlig ret, selskabsret, udbudsret eller arbejdsret, tilbyder vi strategiske juridiske løsninger, der er skræddersyet til at sikre vores klienters succes.