Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Etablering af pant i udlandet

Vi har igennem en længere årrække oparbejdet en stærk specialisering og erfaring indenfor projektudvikling, samt køb og salg af ejendom i udlandet. Som en naturlig del heraf har vi arbejdet med sikring af disse aktiver som et særskilt område.

I forbindelse med finansiering af projekter eller køb af ejendom i udlandet, opstår der ofte behov for, at investor stiller sikkerhed for finansieringen. I de seneste år har vi oplevet en øget efterspørgsel efter rådgivning om etablering af pant i udenlandske aktiver – både fra pengeinstitutter, men også fra ejerne selv, som ønsker at tilbyde pantet som sikkerhed i forskellige sammenhænge. Vi har derfor oparbejdet en ekspertise på området, som kan imødese behovet for rådgivning indenfor etablering af pant i udlandet.

Vi kan ofte etablere pant i udlandet, uden at hverken pantsætter eller pengeinstitutter skal til udlandet.

På nuværende tidspunkt arbejder vi med pantsætning i følgende lande, hvor vi kan tilbyde en viden udover det sædvanlige;

Bulgarien, Tyrkiet, Kroatien, Grækenland, Slovenien, Bosnien, Rumænien, Tyskland, Sverige, Spanien, Frankrig, Thailand, Brasilien, Letland, Litauen samt staten Florida i USA.

Vi udvider dog hele tiden vores erfaringer til andre lande.

Vores rådgivning kan også omfatte en gennemgang af faste ejendomme i de pågældende lande med henblik på at konstatere, hvorvidt en eventuel sikringsakt er iagttaget. Med hjælp fra vores stærke netværk af forbindelsesadvokater, revisorer samt øvrige udenlandske samarbejdspartnere kan vi agere i de forskellige landes retsregler og tilbyde faste procedurer til gavn for kunden.

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om et eventuelt rådgivningsbehov omkring etablering af pant i udlandet.