Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Indenretlig Rekonstruktion

Hos Kirk Larsen & Ascanius har vi ekspertise i gennemførelse af indenretlige rekonstruktioner. Vi har høj faglighed og praktisk erfaring med udnyttelse af de værktøjer Konkursloven stiller til rådighed for gennemførelse af rekonstruktioner i form af virksomhedsoverdragelse og / eller tvangsakkord / betalingsudsættelse.

Med Folketingets vedtagelse af ændringer i Konkurslovens regler om rekonstruktionsbehandling i marts 2021 (L65) er der kommet langt bedre muligheder for indenretlig rekonstruktion af levedygtige - men aktuelt udforderede – virksomheder.

Lovændringen giver nye brugbare værktøjer til at undersøge mulighederne for gennemførelse af rekonstruktion, uden at det automatisk ender i en konkurs. Det er ligeledes blevet muligt dels at gennemføre en virksomhedsoverdragelse inden rekonstruktionsforslagets behandling, dels at virksomhedsoverdragelse af medarbejdere i rekonstruktion sidestilles med konkurs, således at erhverver alene indtræder i lønmodtagerforpligtelser fra rekonstruktionens indledning.