Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Offshore

Hos Kirk Larsen og Ascanius rådgiver vi virksomheder med tilknytning til offshore branchen og sikrer, at det kommercielle, tekniske og juridiske går op i en højere enhed.

Kontrakterne inden for offshore branchen adskiller sig typisk fra andre områder ved at omhandle komplicerede produkter og services, som ofte skal leveres eller installeres under særlige forhold på havet.

Med komplicerede produkter og serviceløsninger følger komplicerede kontrakter. Kontrakterne er ofte engelsksprogede og baseret på udenlandske branchestandarder.

Vi rådgiver alle aktører i samtlige stadier af et offshore projekt og er en fagligt kompetent rådgiver, som kan styrke virksomhedens forhandlingsposition.

Vores rådgivning tager udgangspunkt i kontrakten som helhed med fokus på leverandørens interesser som for eksempel betalingsstrømmen i projektet, ansvarsfordeling, sikring af know-how, hurtig konfliktløsning mv.

Et vigtigt fokusområde i vores rådgivning er afdækningen af den risiko, der er forbundet med offshore projektet som helhed og kundens risiko i projektet i særdeleshed, således at risikoen kan vurderes og forhandles på kvalificeret grundlag.

Opstår der tvister i forbindelse med gennemførelsen af et offshore projekt rådgiver og bistår vi med konfliktløsning.

Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af vores rådgivning i forbindelse med offshore-projekter.

Se endvidere forretningsområderne Transport & Shipping og Havnes retsforhold.