Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Generationsskifte og Omstrukturering

Vi yder erfaren og højt specialiseret rådgivning indenfor generationsskifte og omstrukturering, herunder fusion og spaltning af virksomheder.

Ved et generationsskifte sker der en virksomhedsoverdragelse til et familiemedlem eller en betroet medarbejder. En sådan proces kræver derfor forståelse for de særlige personlige relationer, der er mellem køber og sælger. I vores rådgivning har vi fokus på relationen mellem parterne, som jo betyder en række skattemæssige fordele i forbindelse med overdragelsen.

Vi har også stor erfaring med omstrukturering af selskabs- og koncernstrukturer, der ofte aktualiseres i forbindelse med virksomhedsoverdragelser. I den sammenhæng arbejder vi med at optimere sælgers skattemæssige situation og samtidig lette købers finansiering af overdragelsen.

Rådgivningen omkring generationsskifte og omstrukturering omfatter mange selskabsretlige områder, herunder også;
 

  • Skatteretlige spørgsmål
  • Finansiering
  • Salgsmodning og strukturændringer
  • Generel selskabsret
  • Ansættelsesret
     
    Vi står altid til rådighed for en uforpligtende gennemgang af mulige rådgivningsopgaver indenfor generationsskifte og omstrukturering.

Se også vores fagområde vedr. virksomhedsoverdragelser.

6. jul. 2022

Er du ejerleder og går med tanker om ejer- eller generationsskifte i virksomheden, kan du lige nu gennem Erhvervshusenes smvPRO-projekt få tilskud til rådgivning. Vi er prækvalificerede til at yde rådgivning inden for tilskudsordningen i samarbejde med en lang række af landets erhvervshuse.

Læs mere
19. nov. 2021

Regeringens ekspertgruppe har afsluttet dens arbejde vedrørende værdiansættelse ved generationsskifte. Arbejdet har resulteret i en 90 siders lang rapport, men spørgsmålet er, om opgaven er løst?

Læs mere
25. maj 2020

Nyt styresignal fra SKAT gør det relevant at overveje, om det er nu, man skal få gennemført påtænkte familieoverdragelser af fast ejendom.

Læs mere