Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Køb og salg af virksomheder / Virksomhedsoverdragelse

Rådgivning og forhandling i forbindelse med virksomhedsoverdragelser er en af vores kerneydelser.

Vores specialiserede rådgivere har mange års erfaring, og har bistået i forbindelse med et stort antal virksomhedsoverdragelser, herunder ved ledelse af forhandlingerne.

Vi har oparbejdet den juridiske og forretningsmæssige indsigt, som er nødvendig til håndtering af de komplicerede problemstillinger en virksomhedsoverdragelse kan byde på.

Uanset om vores kunde er sælger eller køber, kan vores kompetente rådgivning skabe værdi. Det sker ved at sikre vores kunde de mest optimale vilkår, herunder den bedste pris.

Planlægning og forberedelse er en afgørende forudsætning for en vellykket overdragelse, og vi vil derfor altid anbefale inddragelse af vores rådgivning på et tidligt stadie.

Rådgivning og forhandling i forbindelse med virksomhedsoverdragelser er en specialiseret opgave, som kan involvere en bred vifte af juridiske fagområder.

Vi sammensætter derfor altid et hold af specialiserede advokater, som er nødvendige for den specifikke virksomhedsoverdragelse. Vores kapacitet gør det muligt at tilbyde den bedste rådgivning indenfor alle juridiske discipliner samt forretningsmæssig forståelse.  Samtidig er der altid én overordnet ansvarlig advokat, som har et tæt samarbejde med kunden.  

Typiske rådgivningsopgaver kan være;  

  • Etablering af kontakt mellem potentielle købere og sælgere samt finansieringsgivere
  • Forhandling af vilkår i forbindelse med overdragelsen, herunder pris
  • Samarbejde med øvrige involverede rådgivere bl.a. virksomhedsmæglere, revisorer og banker
  • Rådgivning omkring skattemæssige forhold
  • Afklaring af ansættelsesretlige/arbejdsretlige spørgsmål

Vi står altid til rådighed for et uforpligtende møde vedrørende rådgivningsopgaver i forbindelse med en potentiel virksomhedsoverdragelse.