Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

IT-kontrakter

Kontrakter vedr. IT er ofte komplekse og vanskelige for både IT-leverandører og købere af IT-ydelser. Det er derfor vigtigt at sikre et tydeligt og juridisk afstemt kontraktgrundlag, så eksempelvis parternes rettigheder og forpligtelser er fastlagt, med henblik på hurtigt og sikkert at kunne navigere i eventuelle uoverensstemmelser mellem parterne om leverancen i kontraktperioden.

Vores rådgivning omfatter både udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter samt rådgivning undervejs i kontraktperioden. Vi rådgiver i forbindelse med udarbejdelse af IT-kontrakter ligeledes om de tekniske og kommercielle forhold, som ofte indgår i IT-kontrakters bilag, herunder eksempelvis servicemål og prøveforløbet med henblik på at sikre strukturerede It-projekter.

Vi rådgiver om følgende IT-kontrakttyper:

  • Drifts-, og udviklingskontrakter
  • Support- og vedligeholdelseskontrakter
  • Licenskontrakter
  • Software-as-a-Service (SaaS) og øvrige as-a-Service-kontrakter
  • Konsulentkontrakter

Vi har dybdegående erfaring med anvendelse og specialtilpasning af de statslige standardkontrakter; K01, K02, K03 og K04 samt erfaring med, hvordan de bedst anvendes indenfor de udbudsretlige rammer. Vi har foruden erfaring med de statslige standardkontrakter også erfaring med D17-kontrakten samt erfaring med øvrige kommercielle IT-kontrakter.

Vi har gennem vores store erfaring med udarbejdelse og forhandling af IT-kontrakter forudsætningerne for at bidrage til de forretningsmæssige afklaringer igennem en forståelse for vores klienters behov, så IT-kontrakten skræddersyes til formålet.