Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Advokat

Som advokat hos os bliver du en del af en virksomhed med fokus på erhvervslivet, hvor der er kort vej fra beslutning til handling. Vi har en solid forretningsforståelse og forstår, at juraen ofte blot er ét blandt mange relevante aspekter, der skal inddrages, for at vores kunder får det bedste resultat.

Vi har dybdegående viden og mangeårig erfaring inden for en lang række specialer. Og vi arbejder hver dag for at skabe værdi for vores kunder ved at skære det overflødige væk og fokusere på det vigtigste i hver enkelt sag.

Det er vores ambition at skabe nogle rammer for dig, så du hele tiden kan udvikle dig fagligt og personligt og gå efter dine karrieredrømme.

Stærkt sammenhold

Du vil blive en del af et stærkt sammenhold på tværs af alle vores afdelinger. Vi sætter barren højt i vores arbejde, men har samtidig et uformelt og lærende arbejdsmiljø, hvor der altid skal være plads til humor og en hjælpende hånd. Vi afholder jævnligt faglige og sociale arrangementer med mulighed for internt netværk og sparring. Lyt med nedenfor, og lær vores arbejdsplads bedre at kende.

Frans Bennetsen, partner og advokat
"Man har mulighed for at specialisere sig i de retninger, man vil. Og alt sammen foregår det – meget unikt synes jeg – i meget uformelle rammer”

Din faglige og personlige udvikling

Som advokat bliver du en del af en faggruppe. Du vil udvikle dine kompetencer både i faggruppen, men også gennem interne og eksterne kurser. Som supplement til dine kurser får du årligt en individuel uddannelses-/læseplan, som bliver fulgt op af en efterfølgende eksamen med en af vores erfarne advokater som censor.

En årlig handlingsplan danner udgangspunkt for årlige coaching-samtaler, hvor vi følger op på, at du opnår de mål, vi i fællesskab har aftalt. Udover dine faglige kompetencer vil du få mulighed for at udvikle dine akkvisitive samt forretnings- og ledelsesmæssige evner, så du kan stå i spidsen for din egen forretning.

Produktudvikling og nye fagområder

Vi investerer gerne i produktudvikling eller etablerer nye fagområder. Har du den rette idé, vil vi i fællesskab tilrettelægge, hvordan vi kan gøre din ide til virkelighed. Så du skal ikke holde dig tilbage.

Ansættelsesvilkår 

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og en konkurrencedygtig løn.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om karrieremuligheder. Du kan kontakte Lotte Hopballe på 76 11 54 33.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder