Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Advokat

Advokater hos Kirk Larsen & Ascanius besidder forskellige kompetencer og udfylder alle en vigtig position i virksomheden. Udover forskelligheden deler vi også mange fællestræk: Der brænder en ild for advokathvervet, en stor faglig indsigt og et fokus på at finde forretningsmæssige gode løsninger for vores kunder. Vi er godt funderet teknisk og anvender digital sag. Vi arbejder med flid og effektivitet, men prioriterer også det gode arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til humor og en hjælpende hånd.

Målsætning

Vores målsætning er konstant at styrke dig fagligt og personligt og dermed højne din egen værdi med det formål, at du til enhver tid kan imødekomme vores kunders behov for rådgivning.

Faglig og personlig udvikling

Som advokat tilknyttes du en faggruppe. Udviklingen af dine kompetencer vil ske både i faggruppen, men også ved interne og eksterne kurser. Som supplement til kurser udarbejdes årligt en individuel uddannelses-/læseplan som følges op af en efterfølgende eksamen med en af vores kompetente advokater som censor. En årlig handlingsplan med ønsker, mål og aktiviteter danner udgangspunkt for 2 halvårlige coachingsamtaler, hvor vi følger op på, at du opnår de mål, vi i fællesskab har aftalt. Udover dine faglige kompetencer vil du få mulighed for at udvikle dine akkvisitive, forretnings- og ledelsesmæssige evner med det formål, at du kan stå i spidsen for din egen forretning.

Ideer om nye produkter / Egen forretning

Kirk Larsen & Ascanius er kendetegnet ved at investere i produktudvikling eller etablering af nye forretningsmæssige fagområder. Har du den rette idé, vil vi i fællesskab tilrettelægge, hvorledes udviklingen heraf kan ske og skabe rammerne herfor. Det er herefter op til dig at udfylde rammerne og dermed styrke dine muligheder på karrierevejen.

Det sociale

Du vil blive en del af et stærkt sammenhold på tværs af alle vores afdelinger. Vi afholder jævnligt faglige og sociale arrangementer med mulighed for internt netværk og sparring.

Ansættelsesvilkår 

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og en konkurrencedygtig løn.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om karrieremuligheder hos Kirk Larsen & Ascanius. Du kan kontakte Maria Helbo Holck på 76 11 54 43 eller Lotte Hopballe på 76 11 54 33.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder

Rekruttering

I vores rekrutteringsproces anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgning og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Helbo Holck eller Lotte Hopballe.