Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Informationsaften for gymnasieelever eller for dig som netop er blevet student

Oplev jurastudiet og advokatbranchen på vores inspirerende informationsaften!

Vil du have et indblik i, hvad jurastudiet indebærer, og hvordan det er at arbejde på et advokatkontor? Vores årlige informationsaften er skræddersyet til at hjælpe dig med at træffe det rigtige studievalg og få klarhed om din fremtidige karriere.

Mød vores engagerede advokater, advokatfuldmægtige og jurastuderende, der vil give dig et realistisk indblik i jurastudiet gennem spændende oplæg og konkrete eksempler. Du vil få en forståelse for det at arbejde på et advokatkontor, studiemiljøet samt karrieremulighederne inden for advokatbranchen.

Du vil også få mulighed for at stille spørgsmål og få personlige råd fra vores kollegaer, der har førstehåndserfaring med både jurastudiet og arbejdet på et advokatkontor.

Tilmeld dig vores spændende informationsaften og få en værdifuld indsigt i jurastudiet og advokatbranchen. Vi ser frem til at møde dig og hjælpe dig med at træffe det bedste valg for din fremtid!

Hvis du har lyst til at høre mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Lotte Hopballe på 76 11 54 33 eller lh@kirklarsen.dk.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder