Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Juridisk assistent

Som juridisk assistent vil du arbejde selvstændigt med sagsbehandling inden for et eller flere fagområder. Du vil have mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og hvert år sætter vi fokus på nye udviklingsområder. Vi anvender digitale værktøjer som en væsentlig del af vores dagligdag og er altid åben over for nye ideer, der kan tilføre mere effektivitet og kvalitet i vores arbejde.

Vi ansætter juridiske assistenter med forskellige erhvervsmæssige baggrunde, og det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen eller har taget en uddannelse som advokatsekretær.

Lyt med nedenfor, og lær vores arbejdsplads bedre at kende.

Peter Kirk Larsen, managing partner og advokat (L)
"For mig er det ikke afgørende, hvilken anciennitet man har. Det afgørende for mig er, hvilken værdi man har for holdet”

Erwin Kronborg Tøt, partner
"Det at kunne træne og øve sig i at blive bedre. Det er en del af vores kultur”

Frans Bennetsen, partner og advokat
"Man har mulighed for at specialisere sig i de retninger, man vil. Og alt sammen foregår det – meget unikt synes jeg – i meget uformelle rammer” 

 

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder