Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Juridisk assistent

Som juridisk assistent hos Kirk Larsen & Ascanius vil du arbejde selvstændigt med sagsbehandling inden for et eller flere fagområder. Du vil have mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer og hvert år sættes fokus på de udviklingsområder, som vi bliver enige om ønskes prioriteret i det indeværende år. Vi har stort fokus på at anvende IT-værktøjer som en væsentlig del af vores dagligdag og imødekommer ideer om ændringer, der kan afstedkomme øget effektivitet og kvalitet i vores arbejde. På lige fod med de øvrige ansatte i virksomheden indgår du i virksomhedens sociale aktiviteter, f.eks. sociale arrangementer, kurser, temadag etc.

Vi ansætter juridiske assistenter med forskellige erhvervsmæssige baggrunde og det er ikke et krav, at du har gennemgået advokatsekretæruddannelsen eller har erfaring fra branchen.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder

Rekruttering

I vores rekrutteringsproces anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgning og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Helbo Holck eller Lotte Hopballe.