Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Praktikantarrangement for folkeskoleelever

Hvert efterår afholder vi et todages arrangement, der er skræddersyet til 9. og 10. klasses elever. Det er to dage fyldt med spændende indlæg og juridiske opgaver tilpasset niveauet for disse klassetrin.

Du vil blive taget med på en uforglemmelig rejse ind i juraens verden. Vores kollegaer vil give inspirerende indlæg og præsentere dig for spændende juridiske udfordringer, der er tilpasset din viden og færdigheder. Du vil få en unik mulighed for at opleve, hvordan juraen virker i praksis, og hvordan juridiske problemstillinger bliver løst.

Dette arrangement er ikke bare en almindelig skoledag - det er en chance for dig til at udforske dine interesseområder og få en forsmag på, hvad en karriere inden for jura kan byde på. Det er også en fantastisk mulighed for at møde andre ligesindede elever og danne værdifulde netværk.

"Opgaverne var sjove, fordi de også var lidt svære. Man skulle tænke sig om, men når man først kom ind i det, så fik man en god forståelse af, hvordan man skulle løse opgaverne. Det var spændende, at man selv skulle sidde og slå op i reglerne blandt de 5 paragraffer, som vi skulle bruge. Opgaverne blev også forklaret på en god måde ved, at det blev skrevet op på tavlen. Så det blev meget nemt at forstå, når de på den måde brød det ned i små bidder."  - Ella fra BGI Akademiet, 2023.

"Det var konkrete eksempler på at sidde med juridiske opgaver." - Silje fra Fanø Skole, 2023.

Tilmeld dig vores to-dages arrangement og vær med til at skabe minder for livet. Vi glæder os til at byde dig velkommen og inspirere dig til at forfølge dine juridiske ambitioner!

Har du lyst til at høre mere om vejen til at blive advokat, kan du kontakte vores HR-medarbejder Lotte Hopballe på 76 11 54 33 eller lh@kirklaren.dk for at høre mere om arrangementet, samt hvornår næste arrangement afvikles.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder