Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
12. jul. 2023

Charlotte Wenzelsen skal være lektor ved SDU Esbjerg

Når det nye jurastudie åbner til september ved SDU Esbjerg, vil de 50 jurastuderende blive undervist af en jurist fra Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

Advokatfuldmægtig Charlotte Wenzelsen er fra september ansat som ekstern lektor ved SDU Esbjerg. Hun skal undervise de kommende jurastuderende i faget familie- og arveret i forbindelse med den nyetablerede jurauddannelse. Charlotte glæder sig til de nye udfordringer:

”Jeg synes, at retsområdet er spændende og ønsker at lære fra mig. Derudover synes jeg, at der er enormt spændende at få lov til at blive en del af den nye jurauddannelse i Esbjerg”, siger Charlotte.

Som ekstern lektor skal Charlotte undervise 2-4 lektioner om ugen ved siden af hendes arbejde hos Kirk Larsen & Ascanius.


Charlotte er uddannet cand.jur ved Aalborg Universitet og har været ansat hos Kirk Larsen & Ascanius siden 2019, hvor hun startede som stud.jur.

Til dagligt er Charlotte advokatfuldmægtig i vores selskabsretsafdeling. Hun rådgiver primært om generationsskifte, omstruktureringer og familieretlige forhold samt samspillet mellem disse fagområder. Charlotte har allerede i dag erfaring med at lære fra sig, idet hun under sin ansættelse har ansvaret for de studerende, ligesom hun er en ofte anvendt oplægsholder.

Vi ønsker Charlotte stort tillykke med hendes nye udfordringer og glæder os til startskuddet går for den nye jurauddannelse i Esbjerg.