Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
1. feb. 2024

Frans Bennetsen – 15-års jubilar

Frans Bennetsen, advokat og partner, fejrer i dag sit 15-års jubilæum. Han rådgiver til dagligt om erhvervsretlige forhold og er specialiseret i virksomhedsoverdragelser, generationsskifter og havne.

Tilbage i 2009 blev Frans ansat i virksomheden som advokatfuldmægtig og har ikke set sig tilbage siden.

”Jeg læste i Aarhus og ville gerne tilbage til Vestjylland. Samtidig ville jeg gerne på et større kontor med høj faglighed og spændende sager. Der var Kirk Larsen & Ascanius det helt rigtige kontor.”

Nordjysk stædighed og kreativ tankegang

Frans er vokset op i Thy. Grundlæggeren af Kirk Larsen & Ascanius, Sten Kirk Larsen, stod fadder til Frans’ barnedåb, og de har kendt hinanden siden. Sten har inspireret Frans til valg af karriere, og han mener, at rekrutteringen allerede skete ved døbefonten. 

Frans motivation i dag er tydeligt: Arbejdet skal være fagligt udfordrende. Det afspejler sig i hans tre speciale områder, hvor det ikke kun gælder om at være en dygtig jurist, der kan sin lovgivning.

”I virksomhedsoverdragelser skal der forhandles, så der skal man gerne være en god købmand. I generationsskifter er familien og skat i centrum. Her skal man være psykolog og forstå deres følelser og samtidig være skarp på lovgivningen. Havnene er politiske styrede, så der er min rådgivning ofte lige dele jura og spindoktor, siger Frans.

Tiden hos Kirk Larsen & Ascanius de sidste 15 år har aldrig været kedelig, og der er fortsat mange muligheder at tage fat på, mener advokat og partner, Frans Bennetsen.

Fremtiden

På spørgsmålet om, hvordan kunstig intelligens vil påvirke advokatbranchen, svarer Frans:

”Adgangen til data - og evnen til at strukturere og bearbejde den - bliver afgørende for vores rådgivning i fremtiden. Her kan kunstig intelligens helt klare være med til at indsamle data og holde os fuldt opdateret.”

Frans bor i dag i Guldager med sin kone, 3 børn og en hund. Fritiden bruger han på sin gård i Thy eller sammen med sin familie, hvor de bage eller kaster sig ud i kreative projekter sammen. Han nyder også at rejse, gå på jagt og at stå på ski.