Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
2. feb. 2024

Kirk Larsen & Ascanius udnævner ny partner

Kirk Larsen & Ascanius udnævnte ved årsskiftet advokat Kasper Skare som partner.

Advokat og partner Kasper Skare

Kasper tiltrådte hos Kirk Larsen & Ascanius i oktober 2022, hvor han i samarbejde med advokat og partner Jess Randbæk Gade fik ansvaret for at etablere og udvikle Kirk Larsen & Ascanius’ nye afdeling i Grønland. Som en del af direktionen i det grønlandske selskab, er Kasper ansvarlig for den daglige drift, ligesom han er med til at fastsætte de langsigtede mål og indsatser for udviklingen af kontoret.

Kirk Larsen & Ascanius Greenland rådgiver inden for de klassiske juridiske discipliner, der omfatter både offentlig- og erhvervsret og har direkte adgang til specialistviden fra Danmark hos Kirk Larsen & Ascanius.

”Det har været en ganske begivenhedsrig opstart. Kasper har dygtigt - som daglig leder af kontoret i Nuuk - skabt vækst både på kunde- og medarbejdersiden. Væksten har betydet, at Kirk Larsen & Ascanius Greenland ultimo 2023 flyttede til nyopførte og moderne lokaler i Nuuk med udsigt over Godthåbsfjorden og Kolonihavnen. Kasper er et frisk pust i virksomheden og i Grønland. At lade Kasper indgå i direktionen Kirk Larsen & Ascanius har været en meget let beslutning for os,” siger managing partner Peter Kirk Larsen.

Kasper har med hårdt arbejde bygget kontoret i Nuuk op, så det i dag tæller 3 jurister. Selskabet flyttede i december 2023 til nye og moderne kontorfaciliteter på en central beliggenhed i Nuuk. Fra kontoret er der en betagende udsigt over Nuup Saava og Godthåbsfjorden.

”Det har været en stor omvæltning at skifte tilbage til advokatbranchen efter 11 års ansættelse ved domstolene. Læringskurven har været stejl, og jeg er stolt over de kollektive resultater, som vi har opnået i Grønland. Derfor er jeg også glad for den anerkendelse og tillid, som partnerkredsen har vist mig med udnævnelsen," siger Kasper om udnævnelsen som partner.  

Kirk Larsen & Ascanius Greenland

Datterselskabet Kirk Larsen & Ascanius Greenland er et erhvervsorienteret kontor, der primært rådgiver indenfor erhvervs- og offentligretlige discipliner.  Klik her for at følge kontoret i Nuuk og få faglige indlæg relateret til Grønland.

Kirk Larsen & Ascanius blev grundlagt i Esbjerg i 1973 og har hovedkontor i Esbjerg samt afdelinger i København, Herning, Skjern og Nuuk. Firmaet beskæftiger 101 medarbejdere, heraf 43 jurister og nu 18 partnere.