Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Jurastuderende

Som stud.jur. hos Kirk Larsen og Ascanius vil du blive en del af et nyskabende og kreativt erhvervsretligt advokatkontor. Vi har travlt – men vi prioriterer også det gode arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til humor og en hjælpende hånd.

Opgaver og udfordringer

Vi lægger vægt på at tilbyde vores studerende spændende og selvstændige opgaver, således at du opnår et bredt indblik i hvervet som advokat, samt forståelse for hvordan juraen anvendes i praksis.

Som stud.jur. hos os bliver du derfor inddraget i løsningen af vore kunders udfordringer, og du vil få ansvar og blive udfordret fra dag ét.

Du tilknyttes én fast jurist

For at du kan få en fornemmelse af det faglige arbejde og udvikle en forretningsmæssig tilgang til arbejdet, tilknyttes du én fast advokat eller advokatfuldmægtig.

Juristen vil være din sparringspartner i faglige sammenhæng og vil sørge for, du falder godt til på kontoret. I samråd med dig tilpasser juristen opgaverne, således de matcher dine kompetencer.

Dine arbejdsopgaver vil i høj grad afhænge af afdelingens retsområde og kan eksempelvis være:

 • Juridisk informationssøgning
 • Udarbejdelse af juridiske notater
 • Udarbejdelse af stævninger, processkrifter, materialesamlinger osv.
 • Udarbejdelse af kontrakter
 • Udarbejdelse af udkast til breve osv.
 • Fordringsprøvelse
 • Deltagelse i relevante møder
 • Og meget andet

Det sociale

Som stud.jur. hos os vil du blive en del af et stærkt sammenhold af studerende. Der arrangeres faglige og sociale arrangementer, hvor advokatfuldmægtige også deltager. De studerende deltager aktivt i planlægningen af disse arrangementer, så der er stor mulighed for medindflydelse og ansvar.

Vi ser dig som en vigtig del af hverdagen på kontoret. Du modtager således også invitationer til interne møder, kurser, sociale arrangementer, udlandsture, julefrokoster og sommerfester.

Personlig og faglig udvikling

Vi sætter din faglige og personlige udvikling højt. Derfor benytter vi os af evalueringsskemaer til brug for to halvårlige evalueringssamtaler, hvor vi drøfter din trivsel på kontoret, din faglige udvikling og forventninger fremadrettet.

Videre karrieremuligheder i virksomheden

Vi bestræber os på, at vi senest i løbet af 9. semester på din uddannelse vil have en drøftelse om dine ønsker og muligheder for at fortsætte som advokatfuldmægtig i virksomheden.

Arbejdstid- og vilkår

Som studerende arbejder du på ét af vore kontorer typisk én dag om ugen. Vi er naturligvis fleksible med planlægningen af arbejdstiden, så det passer sammen med dit studie, og du har mulighed for at holde fri i eksamensperioderne.

Som en del af stud.jur. ordningen tilbyder vi:

 • Moderne arbejdsredskaber, herunder bærbar pc
 • Mulighed for at få studiebøger stillet til rådighed
 • Konkurrencedygtig løn
 • Betalt transport til og fra arbejde til vore kontorer i Jylland

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende, og er interesseret i en stilling hos os, er du velkommen til at kontakte Maria Helbo Holck på 76 11 54 43 eller Lotte Hopballe på 76 11 54 33.

Vi har sammenfattet en guide, hvor vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du som studerende kan gribe din studietid an. Du kan finde guide her.

Hør mere om det at arbejde hos Kirk Larsen & Ascanius i denne VR film

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder

Rekruttering

I vores rekrutteringsproces anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgning og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Helbo Holck eller Lotte Hopballe.