Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Jurastuderende

Som stud.jur. hos os bliver du en del af et stærkt erhvervsretligt advokatkontor. Vi har travlt og er ambitiøse – men vi prioriterer også det gode arbejdsmiljø, hvor der altid er plads til humor og en hjælpende hånd.

Opgaver og udfordringer fra dag ét

Vi lægger vægt på at tilbyde vores studerende spændende og selvstændige opgaver, så du opnår et bredt indblik i arbejdet og får en solid forståelse for, hvordan juraen anvendes i praksis.

Som stud.jur. bliver du derfor inddraget mest muligt i vores arbejde for kunderne, og du vil få ansvar og blive udfordret fra dag ét.

Du tilknyttes en fast jurist

For at du kan få en god fornemmelse af de faglige udfordringer og udvikle en forretningsmæssig tilgang til arbejdet, bliver du tilknyttet en fast advokat eller advokatfuldmægtig. Juristen vil være din sparringspartner i faglige sammenhænge og sørge for, du falder godt til på kontoret. I fælles dialog tilpasser i dine opgaver, så de matcher dine kompetencer.

Dine arbejdsopgaver vil i høj grad afhænge af afdelingens område og kan eksempelvis være:

 • Juridisk informationssøgning
 • Udarbejdelse af juridiske notater
 • Udarbejdelse af stævninger, processkrifter, materialesamlinger osv.
 • Udarbejdelse af kontrakter
 • Udarbejdelse af udkast til breve osv.
 • Fordringsprøvelse
 • Deltagelse i relevante møder
 • Og meget andet

Et stærkt socialt fællesskab

Du vil blive en del af et stærkt sammenhold af studerende. Der bliver arrangeret faglige og sociale arrangementer, hvor advokatfuldmægtige også deltager. Som studerende deltager du aktivt i planlægningen, så der er stor mulighed for medindflydelse og ansvar. Du bliver selvfølgelig også inviteret til sociale arrangementer og udlandsture for hele huset.  

Din personlige og faglige udvikling

Vi sætter din faglige og personlige udvikling højt. Vi afholder to halvårlige evalueringssamtaler, hvor vi drøfter din trivsel på kontoret, din faglige udvikling og dine forventninger fremadrettet.

Videre karrieremuligheder hos os

Vi går efter, at vi senest i løbet af 9. semester på din uddannelse vil drøfte dine ønsker og muligheder for at fortsætte som advokatfuldmægtig i virksomheden.

Arbejdstid- og vilkår

Som studerende arbejder du typisk en dag om ugen på et af vores kontorer. Vi er naturligvis fleksible med arbejdstiden, så du kan få det til at passe sammen med dit studie, og så du har mulighed for at holde fri i eksamensperioderne.

Vi tilbyder:

 • Mulighed for at få studiebøger stillet til rådighed
 • Konkurrencedygtig løn
 • Betalt transport til og fra arbejde til vores kontorer i Jylland

Hvis du er bachelor- eller kandidatstuderende og er interesseret i en stilling hos os, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe på 76 11 54 33.

Vi har lavet en guide, hvor vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du som studerende kan gribe din studietid an. Du kan finde guiden her.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder