Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider

Sommerfuldmægtig hos Kirk Larsen & Ascanius

Kickstart din karriere som advokat med en sommerfuldmægtigstilling.

En sommerfuldmægtigstilling er en unik mulighed for dig, der har lyst til at prøve det teoretiske fra universitetet af med praktisk erfaring på et advokatkontor. Mange af vores studerende har startet deres karriere som sommerfuldmægtige hos os.

Du vil blive tilknyttet en advokat eller advokatfuldmægtig, som vil være ansvarlig for, at opgaverne matcher dine kompetencer. I løbet af de to ugers lønnet praktik vil du få rygsækken fyldt godt op med viden omkring hverdagen og opgaverne på et advokatkontor.

Ugerne vil typisk være enten i juni eller august måned, og vi forsøger altid at planlægge det efter den sommerfuldmægtiges kalender. Du kan søge om at være sommerfuldmægtig på vores kontorer i Esbjerg, København, Herning og Skjern.

"Det er en virkelig god mulighed for at afprøve et nyt arbejdsområde, mens man oplever, hvad arbejdet på et advokatkontor indebærer." - Johanne, sommerfuldmægtig hos Kirk Larsen & Ascanius i juli 2023.

"På trods af jeg ”kun” har været to uger på kontoret, har jeg både lært og udviklet mig fagligt. Jeg blev fra starten kastet ud i udfordrende, men samtidigt spændende opgaver, hvor jeg i høj grad selv fik lov til at forsøge at finde løsninger på de problemstillinger, jeg fik stillet, hvilket har været utrolig lærerigt." - Mads, sommerfuldmægtig hos Kirk Larsen & Ascanius juli 2023.

 Dine arbejdsopgaver

Du vil i løbet af de to uger som sommerfuldmægtig blive præsenteret for et bredt omfang af juridiske opgaver, og du får lov at arbejde med på de sager, som der arbejdes på i den afdeling, du tilknyttes.

Vores forventninger til dig

  • Du er en målrettet jurastuderende med fagligheden i top
  • Du har en erhvervsorienteret profil med ambitioner om at få en karriere som advokat
  • Du bidrager til det gode fællesskab – både fagligt og socialt
  • Du er nysgerrig på, hvem Kirk Larsen & Ascanius er, og hvad vi kan tilbyde.       

Hvis du er kandidatstuderende og er interesseret i at være sommerfuldmægtig hos os, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe på 76 11 54 33 eller lh@kirklarsen.dk.

Vi har lavet en guide, hvor vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du som studerende kan gribe din studietid an. Du kan finde guiden her.

Rekruttering

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, sende uopfordrede ansøgninger og tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lotte Hopballe.

Skriv eller ring til os for en snak om karrieremuligheder