Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
5. feb. 2021

Kirk Larsen & Ascanius optager to nye partnere i ejerkredsen

Advokat Mads Christian Høj og advokat Jess Randbæk Gade indtræder pr. årsskiftet 2020/2021 i equity partnerkredsen hos Kirk Larsen & Ascanius. Kirk Larsen & Ascanius har ca. 100 medarbejdere og nu 13 equity partnere.

Med optagelsen af de to nye equity partnere styrker virksomheden sin position i markedet på både M&A og ejendomstransaktioner. 

Mads Christian Høj

Mads Christian Høj er så at sige opvokset i virksomheden, idet han i hele sin advokatfuldmægtigperiode var ansat hos Kirk Larsen & Ascanius. Han havde derefter nogle år hos Plesner og sidenhen egen virksomhed for derefter at returnere til Kirk Larsen & Ascanius i år 2014 – denne gang med udgangspunkt i virksomhedens kontor i København.

Mads Christian Høj er specialiseret inden for ejendomstransaktioner, hvor han rådgiver en række ejendomsudviklere og boligforeninger. Mads Christian Høj bistår ved udvikling, køb og salg af ejendomsprojekter samt fast ejendom - og har medvirket til gennemførelse af en lang række større projekter i hovedstadsområdet.

Jess Randbæk Gade

Jess Randbæk Gade kommer fra en stilling hos Bech Bruun og blev ansat hos Kirk Larsen & Ascanius i november 2020. Jess arbejder primært fra virksomhedens kontorer i Esbjerg og København, hvor han beskæftiger sig med M&A, fast ejendom og generel erhvervsret. Jess Randbæk Gade styrker virksomhedens position på M&A-markedet, hvor Kirk Larsen & Ascanius de seneste år har gennemført et større antal transaktioner. Jess Randbæk Gade har både en juridisk og økonomisk tilgang, da han er i færd med at afslutte HD i finansiering på CBS. Udover at være et aktiv på rådgivningssiden, vil Jess Randbæk Gade bistå med forretningsudvikling og rekruttering i Kirk Larsen & Ascanius.

Jess Randbæk Gade har fra begyndelsen haft det som sin klare ambition at blive partner, og selv udtaler han at: ”Kirk Larsen & Ascanius har, hvad jeg synes er en unik virksomhedsstruktur med kortere beslutningsprocesser end mange andre advokatfirmaer, hvilket er rigtig interessant og giver nogle unikke muligheder.”

Jens Munch udtræder af partnerkredsen 

Partner og advokat Jens Munch udtræder af partnerkredsen efter at have været en del af Kirk Larsen & Ascanius i 19 år. Jens Munch blev optaget som partner i 2006, men et spirende ønske om at prøve et arbejdsliv uden for advokatbranchen er nu blevet en realitet. Jens Munch fratræder derfor som partner og ansat i virksomheden ved årsskiftet 2020/2021.

CEO Erwin Kronborg Tøt udtaler i den forbindelse

”Optagelse af yderligere partnere og rekruttering af stærke ressourcer er et led i virksomhedens strategi om at være et specialist- og nichekontor. Fokus på kvalitet, forretningssans og hurtig respons kræver dygtige medarbejdere og den rette organisation. Den flade organisation giver mulighed for hurtig eksekvering, hvilket gør virksomheden unik.”

”Generelt ønsker virksomheden at styrke sin position i markedet for fortsat at kunne være en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere og et tilvalg hos kunderne. Et led i denne positionering er et konstant fokus på nicher, specialisering og teknologi.”

Kirk Larsen & Ascanius arbejder målrettet med udvikling af juridiske specialer og med øget digitalisering. Der er i det forgangne år investeret i nye digitale arbejdsredskaber og i 2021 vil der fortsat være målrettet fokus på digitalisering, fleksibilitet, mobilitet og effektivisering.