Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Julius Erik Præstgaard Sørensen
Julius Erik Præstgaard Sørensen

Julius er advokat og er tilknyttet kontoret i Herning. Han har specialiseret sig indenfor udbudsret og har flere års erfaring med offentlige anskaffelser indenfor bl.a. bygge- og anlæg, IT og øvrige komplekse anskaffelser af varer og tjenesteydelser.

Julius rådgiver offentlige myndigheder og ordregivende enheder vedr. anskaffelser m.v. indenfor udbudsloven (udbudsdirektivet) og forsyningsvirksomhedsdirektivet.

Rådgivningsområder

Arbejsområder

Julius har i hele sin karriere indgående beskæftiget sig med udbudsretten og ydet dybdegående rådgivning herom til klienter omfattet af såvel udbudsdirektivet som forsyningsvirksomhedsdirektivet. Han har stor erfaring med gennemførelse af udbudsprocesser og rådgivet om udbud i alle faser fra forberedelse til alle faser af anskaffelsesprocessen. 

Julius har en løsningsorienteret og kommerciel tilgang til sine klienter, og han arbejder altid på at sikre klienten et godt resultat indenfor de retslige rammer.

Uddannelsesmæssig baggrund

Julius er uddannet cand.jur. ved Aarhus Universitet i 2011.

Tidligere ansættelser

Rambøll Management Consulting (2017 - 2024)

BDO Consulting A/S (2013 - 2016)

 

29. apr. 2024

De nye eForms var af mange ventet med både frygt og spænding, for hvad sker der, når et af de grundlæggende værktøjer ikke blot opdateres, men i stedet ændres markant? Den første tid med eForms har vist, at al begyndelse er svær og at strukturen er en udfordring, men også at eForms bibringer nye muligheder. Vi har samlet vores erfaringer og fem gode råd, der er værd at være opmærksomme på ifm. anvendelse af eForms.

Læs mere
Skriv til Julius Erik Præstgaard Sørensen