Esbjerg
Esbjerg Brygge 28
6700 Esbjerg
Se vores åbningstider
København
H. C. Andersens Blvd. 45
1553 København V
Se vores åbningstider
Herning
Dalgasgade 21, 2
7400 Herning
Se vores åbningstider
Skjern
Bredgade 67
6900 Skjern
Se vores åbningstider
Karen Kaalund
Karen Kaalund

Karen er advokat i Kirk Larsen & Ascanius’ selskabsretlige afdeling, hvor hun rådgiver danske og internationale virksomheder og offentlige myndigheder omkring forskellige aspekter indenfor ansættelsesretten og persondataret.

Rådgivningsområder

Arbejdsområder

Karen beskæftiger sig primært med HR Jura og persondataret. Hun er i den forbindelse databeskyttelsesrådgiver for flere danske havne.
Derudover har hun beskæftiget sig med erhvervsretlige forhold, herunder særligt insolvensret, selskabsret og virksomhedsoverdragelser.
Karen er uddannet ved Københavns Universitet i 2018, og modtog sin advokatbestalling i marts 2022.

Uddannelsesmæssig baggrund

Cand.jur., Københavns Universitet 2018
Praktikant, Den Danske Ambassade i Italien (2017-2018)
EU Company Law, London School of Economics (2015)

Tidligere ansættelser

Kirk Larsen & Ascanius (2022-)
Lind Advokataktieselskab (2018-2022)

 

25. okt. 2023

Er din virksomhed klar til den 17. december 2023? Her træder de nye lovkrav til whistleblower i kraft, der pålægger flere virksomheder at implementere en whistleblowerordning. Vi kan hjælpe din virksomhed med både rådgivning, etablering af en whistleblowerordning og fuldstændig administration af ordningen i samarbejde med Whistleblower Software ApS.

Læs mere
14. aug. 2023

Det har hidtil været besværligt – hvis ikke umuligt – at overføre persondata til USA på lovlig vis. Det skyldes, at USA indtil nu har været på EU-kommissionens liste over såkaldte ”usikre tredjelande”, da det ikke kunne garanteres, at beskyttelsesniveauet for personoplysninger i det væsentlige svarede til det, vi har i EU. EU-kommissionen har nu truffet en ”tilstrækkelighedsafgørelse”.

Læs mere
Skriv til Karen Kaalund